Instruktion af medarbejdere

Fødevarestyrelsen har igennem de sidste par år haft et større fokus på at afholde kontrol kampagner, foruden de ordinære kontrolbesøg. Dette giver den fordel at der bliver nogle indsatsområder, som de ved at virksomhederne har brug for råd og vejledning omkring eller hvis fødevarestyrelsen skal skabe sig et overblik over “rigets tilstand”

I perioden marts til november 2018 er et af fødevarestyrelsens indsatsområder instruktion af medarbejdere. Tidligere havde man et obligatorisk kursus i fødevarehygiejne, for medarbejdere der håndterede fødevarer. Dette krav i lovgivningen er nu erstattet af en intern træning af personalet. Medarbejdere skal på første dag være trænet i virksomhedens hygiejne regler, samt de generelle krav om personlig hygiejne, hvordan man skal forholde sig ved sygdom og så videre.

Har du brug for hjælp og sparring omkring den interne træning af dine medarbejdere, så kan vi hjælpe at sætte ord på reglerne overfor dine medarbejdere, så de altid agere på en hensigtsmæssig måde, så hjælper vi dig gerne med uddannelse og træning af dine medarbejdere.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *