Professionel rådgivning
og assistance

35 års brancheerfaring giver os alle forudsætninger for at hjælpe dig med din fødevareproduktion

Læs mere om os

OM DIN FØDEVAREKONSULENT

En stor passion for fødevareproduktion kombineret med mange års erfaring samt et indgående kendskab til fødevarebranchen, giver os mulighed for at gå ind i din virksomhed og hjælpe med at få omsat love, standarder og kundekrav til aktive handlinger i din produktion.

Vi mener at alle skal have mulighed for at kunne få hjælp til fødevaresikkerhed til rimelige priser, uden at gå ned i kvaliteten

Med Din Fødevarekonsulent får du en engageret, yderst kompetent og troværdig samarbejdspartner, der kan løse forskellige opgaver inden for udvikling af fødevareprodukter samt sikring af lovgivningsmæssige tiltag eller implementering af nye systemer. Mange års erfaring samt en indgående passion for og kendskab til fødevarebranchen giver os mulighed for at gå ind i din virksomhed og hjælpe med forskellige ydelser.

Fortrolighed og diskretion er for os en selvfølge.

Kvalitetsstyring i alle aspekter

Uddannet slagter og procesteknolog med speciale i fødevarer. Henriette har i 12 år arbejdet på 3 driftsteder hos Arla Foods, med ansvar for alle aspekter inden for fødevaresikkerhed, kvalitetssikring og kvalitetskontrol. Praktisk erfaring med produktafvigelser, dokumentstyring og HACCP. Stor erfaring som projektleder indenfor system implementering.

Henriette sikrer en førsteklasses løsning på enhver opgave inden for kvalitetsstyring, egenkontrol, audit, fødevaregodkendelse, mærkning, deklaration m.v.

Henriette arbejder primært som ekstern kvalitets ansvarlig hos fødevareproducerende virksomheder.

HENRIETTE BECH JØRGENSEN

Procesteknolog / Indehaver
Mobil: +45 61 38 97 53
E-Mail: henriette@dinfodevarekonsulent.dk

Fødevaresikkerhed og dokumentation

Mads er uddannet bager og procesteknolog med speciale i fødevarer.

Mads beskæftiger sig primært med vores detail kunder, og deres udfordringer som opstart eller hjælp til næste skridt når virksomheden vil vækste.

Kompetencerne ligger også i produktudvikling og hjælp til madspilds produkter.

MADS ULRICH RASMUSSEN

Fødevareteknolog og partner
E-Mail: mads@dinfodevarekonsulent.dk

Fødevaresikkerhed og dokumentation

Merete er uddannet køkkenassistent og fødevareteknolog, samt lead auditor på ISO 22000. Merete har stor erfaring med kvalitetsstyring, dokumnetation og audit. Med hendes stærke kompetencer inden for kvalitetssikring og dokumentation har du mulighed for at finde essensen i dit daglige arbejde og optimere herpå.

Merete arbejder primært med projekter og interne audits.

MERETE ROSENBERG BJERRE

Fødevareteknolog og projektleder
E-Mail: merete@dinfodevarekonsulent.dk

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi sammen kan styrke din produktion.

2 + 3 = ?

© Din fødevarekonsulent - Webdesign: Alex Paulsen - www.alexpaulsen.dk