Professionel rådgivning
og assistance

35 års brancheerfaring giver os alle forudsætninger for at hjælpe dig med din fødevareproduktion

Læs mere om os

OM DIN FØDEVAREKONSULENT

En stor passion for fødevareproduktion kombineret med mange års erfaring samt et indgående kendskab til fødevarebranchen, giver os mulighed for at gå ind i din virksomhed og hjælpe med at få omsat love, standarder og kundekrav til aktive handlinger i din produktion.

Som noget nyt har vi ansat en Pharmaceut, som er skarp i reglerne omkring kosttilskud. Derfor kan du nu også få faglig kompetent sparingspartner på dette område.

Vi mener at alle skal have mulighed for at kunne få hjælp til fødevaresikkerhed til rimelige priser, uden at gå ned i kvaliteten

Med Din Fødevarekonsulent får du en engageret, yderst kompetent og troværdig samarbejdspartner, der kan løse forskellige opgaver inden for udvikling af fødevareprodukter samt sikring af lovgivningsmæssige tiltag eller implementering af nye systemer. Mange års erfaring samt en indgående passion for og kendskab til fødevarebranchen giver os mulighed for at gå ind i din virksomhed og hjælpe med forskellige ydelser.

Fortrolighed og diskretion er for os en selvfølge.

Kvalitetsstyring i alle aspekter

Uddannet slagter og procesteknolog med speciale i fødevarer. Henriette har i 12 år arbejdet på 3 driftsteder hos Arla Foods, med ansvar for alle aspekter inden for fødevaresikkerhed, kvalitetssikring og kvalitetskontrol. Praktisk erfaring med produktafvigelser, dokumentstyring og HACCP. Stor erfaring som projektleder indenfor system implementering.

Henriette sikrer en førsteklasses løsning på enhver opgave inden for kvalitetsstyring, egenkontrol, audit, fødevaregodkendelse, mærkning, deklaration m.v.

Henriette arbejder primært som ekstern kvalitets ansvarlig hos fødevareproducerende virksomheder.

HENRIETTE BECH JØRGENSEN

Procesteknolog / Indehaver
Mobil: +45 61 38 97 53
E-Mail: henriette@dinfodevarekonsulent.dk

Fødevaresikkerhed og dokumentation

Mads er uddannet bager og procesteknolog med speciale i fødevarer. Mads bijobber kun i virksomheden, og har derfor begrænset mulighed for at hjælpe dig.

Vi kan tilbyde hjælp fra en nyuddannet procesteknolog tilknyttet virksomheden, som for et mindre beløb gerne hjælper til med “de tunge opgaver” så som at skrive procedurer, vurdere på risikoanalyser, systematik og dokumentation. Dette arbejde kan efterfølgende få et fagligt løft af enten Mads eller Henriette.

MADS ULRICH RASMUSSEN

Fødevareteknolog og partner
E-Mail: mads@dinfodevarekonsulent.dk

din fødevarekonsulent logo

Kosttilskud

Vi har som noget helt nyt ansat Maja Kubel Højmose, som er uddannet Farmaceut (Cand. pharm), hun er dygtig i mærkning og anmeldelse af kosttilskud.

Så dette er også en mulighed at få den ønskede hjælp til.

Kontakt Henriette for yderligere information henriette@dinfodevarekonsulent.dk og tjek Maja´s linked-In profil ud.

Kontakt Henriette for yderligere information.

Mobil: +45 61 38 97 53

E-Mail: henriette@dinfodevarekonsulent.dk

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi sammen kan styrke din produktion.

3 + 5 = ?

© Din fødevarekonsulent - Webdesign: Alex Paulsen - www.alexpaulsen.dk